Det var den helgen.

Skrivet av den 16 september, 2018 klockan 19:39 i Dagar med Linda,Foton,Instagram,Lilla gula huset

Grå lördag gjorde att vi hann massor. Städa toaletter. Skura tvättstugan och fixa belysningen till våra medelhavsväxter. Är fullt medveten om att släktens elektriker inte godkänner kabeldragningen är vi ändå nöjda med att fått upp två ramper växtbelysning i taket. Just nu har vi även en golvlampa och till nästs helg är tanken att det ska kompletteras med ytterligare en lampa i golvhöjd.

Så nu hoppas vi att våra två citrusträd samt olivträdet överlever en lång mörk vinter nere i vårt – numera väldigt ljusa – garage. Tempen brukar bli perfekt senare i vinter, 8-12 grader, en ljuset saknas ju. Nu lyser det fint 12 timmar per dygn.

I och med att det regnade passade jag även på att baka

Händer ju inte allt för ofta men vi hade noll bullar i frysen.

Nu har vi fler.

Goda blev dom också. Både jag, maken, Femtonåringen och hans kompisar godkände slutresultatet.

Även söndagen var grå. Och det kom regnskurar mest hela tiden. Men vi fick bort nätet till studsmattan, tog en promenad och hann även hösta till balkongen på hemmaplan – trots att vi blev kvar i Lilla Gula till efter 18.

Måndag  i morgon. Jobbig vecka väntar. Suck!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Det var den helgen.”

  1. Det här sa Therese den 17 september, 2018 klockan 07:32

    Vilken effektiv helg – och håller tummarna att ni nu har idealiska förhållanden att övervintra era växter! Har varit inne sporadiskt under gånga veckorna, men då från telefonen så därav dåligt med kommentarer. Siena och en vecka i skogen för älgjakt tog ut sin rätt och avgiftade mig från ”nöjessurf” ;-D Men nu är vardagen åter och så även rutinerna att kika runt till alla mina bloggar! Kan meddela att vi i går köpte en röd mysig pläd till jul, så nu börjar det även rycka i jultarmen här 🙂 Massor av kramar!!!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY