Ett par dagars summering 

Skrivet av den 15 december, 2017 klockan 21:13 i Dagar med Linda,Foton,Jobbet och sånt,Jul och Nyår,Mat och prat

Jobbmässigt hade vi en av årets mest krävande dagar i onsdags: Lucia

Otroligt rolig men också jobbig

Barnen är uppskruvade och mer än förväntansfulla. Vi personal ska både ha koll på barngruppen och dess behov, samtidigt som vi ska fixa fika, kläder, ljuslyktor, konflikter och snoriga näsor. Sovande barn ska väckas i tid och barn som anländer med ofullständig utrustning ska fixas med batteri och dylikt. Och gitarren ska acklimatiseras för minusgrader.

Och så sen… efter allt kaos… blir allt sådär superperfekt. Glada barn. Högt sjungande barn. Stolta föräldrar (Och andra anhöriga). Julstämning. Lucia. (Om än med frusna gitarrfingrar).

Älskar!

Skulle inte vilja vara utan. 

Igår var jag däremot på motsatsen:  min farmors begravning. Så fin. Hon blev 94 år. Och hann leva utan sin make, min farfar, i 27 år. Det är en lång tid.  Så länge vill inte jag leva utan min äkta hälft.

Fredag idag…  försov mig (vaknade 22 minuter före arbetsdagen start. Var dock på plats två minuter före…) och sen gula huset.

Nyskottat. Och gomiddag 

Kalkonpaj.

Och snart, efter kvällsdusch: Star wars. Inte nya. Den ska vi se nästa vecka. Men vi tänkte fräscha upp minnet.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ett par dagars summering ”

  1. Det här sa Pernilla den 16 december, 2017 klockan 10:41

    Ni gör verkligen ett otroligt jobb. Bara att hålla masken och modet uppe inför alla föräldrar som inte kan lyssna och göra det vi ska. Lämna in besked och lappar eller saker dom ska med barnen som man glömmer. Ni är overderliga!
    /P

  2. Det här sa Thetese den 17 december, 2017 klockan 09:26

    Även här har jag haft en hektisk vecka, men nu är de flesta måsten på jobbet å hemma ligger jag som alltid i fas, storhandlade i helgen, lungt skönt och ingen kö till kassan 🙂 ska bara komplettera med lite färskvaror. Ha en underbar tredje advent ❤️??

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY