Hej helg

Skrivet av den 12 januari, 2019 klockan 11:18 i Shopping

Kunde börja helgen på fredagkväll med att duscha med stil. Nytt rostfritt superplatt och spegelblank munstycke till takduschen i Lilla Gula. Det förra var redan sprucket trots att det inhandlades så sent som 9 juni. Men så var det gjort i plast! Det nya känns helt klart rejälare. Och mycket snyggare.

Mycket mer än middag och kultskräck i soffan blev det inte. Ändå har vi sovit på tok för länge på lördag morgon. 

Antagligen behövligt. Men lite stressad blev jag när jag såg klockan.

Nåja. Lördagen har startat. Och ikväll ska jag göra sushi.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Hej helg”

  1. Det här sa Moa den 14 januari, 2019 klockan 11:39

    Jag hörde en intervju med dig på youtube älskar din röst från När din förskola hade ostema kramisar från Sundsvall

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY