Hemåt 

Skrivet av den 4 november, 2018 klockan 11:20 i Dagar med Linda,Instagram,Mat och prat

Vaknade i Lilla Gula. Efter frukost blev det lite fix innan vi för ovanlighetens skull tänkte styra kosan hem mot Kalix redan på lördagen.

Redan vid halv tre drog vi (Femtonåringen var inte helt pepp på hemfärd redan då)

Fångade kyrkan i solnedgång när vi passerade Kalixbron.

Anledningen till hemfärden var en middag. Och eftersom det var knytkalas åkte vi och levererade vårt bidrag innan vi parkerade bilen i garaget.

Efter dusch och tillfixning promenerade vi iväg. Superhalkigt. Men skönt.

10 vuxna och två pluttar. Och mat i massor. Vi hade ju kycklingspett med teriyaki, kallrörd yoghurtsås och vitlöksfrästa haricovertes med cashewnötter. På buffén fanns sen även Cesarsallad, melon och skinka, krustsder, tacos (till dom yngsta), lammgryta, rotsaksstrips, ugnstekts grönsaker, bröd och tzatziki. Har säkert glömt nåt.

Vi åt tills vi var proppfulla. Sen blev det efterrätt. 🙂

Kvällen surrades snabbt bort. Och hips vips var klockan nästan halv två. 

Då var det skönt med en promenad hemåt igen. Minus 1 grad. Och knappt en människa ute. Perfekt avslut på en jättetrevlig kväll!

Nu väntar en söndag på hemmaplan. Finns ganska mycket på agendan. Återstår att se hur mycket som hinns med.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Hemåt ”

  1. Det här sa Therese den 4 november, 2018 klockan 12:12

    Lät som en mysig tillställning, knytis är aldrig fel! Och galet halkigt även här, med livet som insats vi tände ljus nere på kyrkogården… Blev bastu och mys här hemma för vår del igår, och idag kliar det i fingrarna att ta bort allt pumpor, skelett, orangea detaljer och smyga fram lite mer adventigt… men lovade ungarna att vänta tills i helgen med det (dock inga stärnor eller stakar än, men som sagt ta bort svampar och byta mot den tänkta silver/grå, blå och vita jultemat) Ha en toppen söndag! KRAM

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY