Lång dag

Skrivet av den 9 januari, 2018 klockan 22:49 i Dagar med Linda,Foton,Instagram

Tidig start och sen möte långt över sluttid. Gäsp.

Unnade mig i alla fall ett styrkepass (första sen före jul) och sen tog vi en familjepromenad efter middagen.

I morgon börjar skolan för fjortisen igen. 

Och jag räknar ned mot helg.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Lång dag”

  1. Det här sa Therese den 11 januari, 2018 klockan 08:22

    Ja, nog räknar man ned mot helg… mer helg åt folket som du skrev i ett tidigare inlägg! Här är det riktigt kallt i dag, drygt 25, så jag frös trots långkallingar i morse då jag var ut med hundarna, så de får vara inne å hålla mig sällskap idag. Och du har rätt, skoter är ett dyrt nöje… Vi köpte splitter nya skotrar då vi träffades, men då åkte vi många mil varje helg, var vårt intresse, men efter barnen eller snarare då vi köpte tråkig familjeskoter avtog det, då användes den bara för transport till stugan/ut på isen för fiske/grill, men nu med nya (eller för min del en likadan skoter som jag hade för 14 år sedan, men en årsmodell nyare, så nygammal och maken en från -13) så blev det kul att köra skoter igen, å jag gick + på min affär med 10 000 så de fick maken till sin skoter som ett litet bidrag 🙂 Men vi får ju se nu när vi åker utomlands om vi får smak för det, å prioriterar det mer framledes + att nya stugan ska renoveras… å ett nytt kök hemma i huset om 100 år när tid och pengar finns. Alltid nått, så det gäller att leva här och nu! Massa kramar <3

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY