Lördag igen

Skrivet av den 11 juli, 2020 klockan 21:33 i Dagar med Linda

Kändes som måndag i morse. Men det var ”bara” lördag. En vecka ledigt har passerat. Vädermässigt not so good. Men i övrigt skönt.

Klippte gräsmattan efter frukost. Och sen tog vi en långprommis. (Och det fixade min vad!)

Efter lunch blev vädret lite bättre och vi satte en del tid på att plocka sten. Eller grus. Jorden som ska bli gräsmatta har nu börjat sätta sig bra. Och jäklar vad mycket sten som dyker upp.

Plockade tre eller fyra femlitershinkar med grus. Och ändå flyger det sten när gräsklipparen passerar över dessa områden!!!

Plockade även bort utblommade blommor. Och myste lite i solen.

Till kvällen skulle vi göra paella – men det visade sig att vi var utan saffran. Så exakt vilken maträtt det blev är oklart. Men ris, grönsaker, chili, korv, musslor och krabba i en skön blandning blev det i alla fall.

Började i morse med ytterligare en fotobok. Provade först via mobilen men insåg att jag kräver Photoshop för att bli nöjd. Är halvklar med en till bok!

Nu satsar vi på kvällsmys och Netflix.

Och så en semesterväderrapport: Mulet till en början. Uppklarnande med inslag av sol till eftermiddagen. 20 grader precis en stund när vi landade på altanen men annars 18-19. Shorts funkade trots allt. Betyg: 3

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Lördag igen”

  1. Det här sa Pernilla den 12 juli, 2020 klockan 13:46

    Jag har Saffran! Massor! Haha, köpte på mig och glömde. Köpte igen och sen bakade jag upp två paket. Hm, men jag äter, eller tål inte skaldjur. Kan man byta ut dem mot något, tro?
    /P

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY