Lugnt. Tungt. Och gott.

Skrivet av den 21 oktober, 2020 klockan 21:33 i Dagar med Linda,Foton,Jobbet och sånt,Mat och prat,Pedagogiska ideer,Träning

Onsdag. Tidig start. Kylig morgon. Minus 7 när jag promenixade iväg.

Superlugnt på jobbet. (Nästan) alla är sjuka. Så då fick jag gjort bort en massa dokumentation och så fick jag äntligen tid att fixa till regnbågsfärgburkarna hänga upp dom i fönstret.

Tog sin lilla tid. Men lite coolt blev det allt.

Hemma hann jag städa innan Sjuttonåringen kom hem. Och då körde vi ett så jäkla jobbigt cirkelpass att vi nog båda tänkte avbryta flera gånger. Men jäklar. Vi tog oss genom alla fem varv.

Sen sushi. Unsdag som det är.

Och så började vi kika på Orange is the new black. (Lämpligt med tanke på middagsmaten) Onekligen lite annorlunda… Vi ger det väl nåt avsnitt till innan vi utvärderar.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Lugnt. Tungt. Och gott.”

  1. Det här sa Therese den 22 oktober, 2020 klockan 07:14

    Läckert med burkarna! Och här blev det sushi till lunch igår. Orange is the new black har jag sett samtliga säsonger och gillade serien, men smaken är som baken så intressant att se om ni fastnar. Här är det torsdag, enligt mig veckans segaste dag, men så snart man når torsdag eftermiddag blir det veckans bästa dag då man då ”bara” har fredagen kvar och sedan helg och ledighet… Efterlängtat som vanligt! Ha en fin torsdag! KRAM

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY