Midsommar och morgon-Buzz

Skrivet av den 23 juni, 2017 klockan 10:02 i Dagar med Linda,Foton,Instagram,Värt att fira

Jaha… så blev det midsommar. Men midsommarvädret försvann med åskan i förrgår. Nu är det kallt. Svinkallt. I går orkade graderna inte ens upp till tvåsiffrigt. 9,7 visade termometern när jag var hem på lunchen. Inte ok. Svårt att förstå att det var shorts- bad- och sommarväder så sent som i tisdags. 

Ungen stack till Lilla Gula före oss i går. Och vi anslöt så fort vi kunde. Sen firade vi in makens semester. 41 dagar ledigt har han framför sig. Längtar tills jag får fira in min egen.

Nu har vi startat upp midsommar med gofrukost.

Passade på att Buzza en ny ProViva. Den här smakar Röd Grapefrukt och är riktigt fräsch. Inte som en ”vanlig” grapefruktjuice som är lite besk. Den här smakar istället typiskt ProViva – är väl de alla miljoner  goda magbakterierna som ”slår genom” ?. God. Men vi föredrar ”vanlig” juice. Även då gärna med grapefrukt. 

Ska väl snart kicka i gång dagen på riktigt. För midsommar ska vi fira. Trots skitvädret. (Bara ungen vaknar).

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Midsommar och morgon-Buzz”

  1. Det här sa Pernilla den 24 juni, 2017 klockan 15:46

    41 dagars semester låter verkligen toppen. Jag ska som vanligt ha sen ledighet. Jag vill ha det så. I år ska vi iväg på en tripp i det vår ledighet. Annars ska vi bara vara hemma. En tävlingstripp som faktiskt går åt erat håll. Norr ut, alltså.
    /P

  2. Det här sa Åsa L den 28 juni, 2017 klockan 00:34

    Den där Proviva gick jag miste om men jag håller med om att deras Provivasmak slår igenom på alla deras juicer.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY