Mild Masala

Skrivet av den 9 mars, 2016 klockan 19:10 i Buzzador,Dagar med Linda,Mat och prat,Recept,Recept - Kyckling

image

Nu har vi testat Kelda Grytbas. Nybliven Buzzador – som jag är. Och det här är första testet.

Det blev Indiskt. Mild Masala.  Typ en Chicken ticka Masala. Fast just mild.

Vi modifierade lite.

Fräste först thaiwok. Och hottade upp med lite röd chili. Och sen fräste vi kycklingen – som vi kryddat upp med grillkrydda och tandoori. När vi sen sammanfogade grönsaker och kyckling tillsatte vi grytbasen.  Och för att få ut verkligen all bas sköljde vi förpackningen med en skvätt rödvin .

Vi serverade kycklingen till ris och färska sockerärtor samt strödde över cashewnötter.

image

Det blev jättegott.
(För att vara vardag!!!). Tomma grytor och mätta magar.

Tack #keldagrytbas  och #buzzador för provet.

image

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mild Masala”

  1. Det här sa JUNITJEJ den 9 mars, 2016 klockan 19:19

    Det verkar gott!

    Svar: det blev jättegott.

  2. Det här sa Therese den 9 mars, 2016 klockan 20:01

    Ha ha vad är oddsen?! Samma lika här minus rödvinet som blev lite grädde och soja istället och förutom sockerärtorna blev det även tärnad mango???

    Svar: Nä men så galet… blev er variant bra då. Vår blev ju jättebra. Mango måste passa kanon till.

  3. Det här sa Pernilla den 9 mars, 2016 klockan 22:22

    Låter som ett bra alternativ om man har bråttom någon dag.
    /P

  4. Det här sa Camilla den 15 mars, 2016 klockan 20:22

    Muuums!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY