Mild Masala

image

Nu har vi testat Kelda Grytbas. Nybliven Buzzador – som jag är. Och det här är första testet.

Det blev Indiskt. Mild Masala.  Typ en Chicken ticka Masala. Fast just mild.

Vi modifierade lite.

Fräste först thaiwok. Och hottade upp med lite röd chili. Och sen fräste vi kycklingen – som vi kryddat upp med grillkrydda och tandoori. När vi sen sammanfogade grönsaker och kyckling tillsatte vi grytbasen.  Och för att få ut verkligen all bas sköljde vi förpackningen med en skvätt rödvin .

Vi serverade kycklingen till ris och färska sockerärtor samt strödde över cashewnötter.

image

Det blev jättegott.
(För att vara vardag!!!). Tomma grytor och mätta magar.

Tack #keldagrytbas  och #buzzador för provet.

image

4 kommentarer

  1. JUNITJEJ

    Det verkar gott!

    Svar: det blev jättegott.

  2. Therese

    Ha ha vad är oddsen?! Samma lika här minus rödvinet som blev lite grädde och soja istället och förutom sockerärtorna blev det även tärnad mango???

    Svar: Nä men så galet… blev er variant bra då. Vår blev ju jättebra. Mango måste passa kanon till.

  3. Pernilla

    Låter som ett bra alternativ om man har bråttom någon dag.
    /P

  4. Camilla

    Muuums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑