Mitt-i-veckan

Skrivet av den 7 februari, 2018 klockan 22:45 i Dagar med Linda,Jogging,Pyssel och fix,Shopping

Sol och fint på förmiddagen. Men innan jag var ute på joggingrundan hann det bli grått. Och 14 grader kallt. 

Men boken jag lyssnar på är skitbra, så det gjorde inget… På kilometerna bara!!!

Sen tankade jag och fjortisen C-vitamin innan jag skuttade vidare i mitt Kari Traa-underställ och städade… när ångan ändå var uppe.

Samtidigt som jag frös tullisar på balkongen.

Tanken är att det ska bli snyggt

Vi får väl se!

Lägenheten blev i alla fall städad. God middag fick vi. Och Lotta gick vidare i Sveriges Mästerkock.

Torsdag nästa.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mitt-i-veckan”

  1. Det här sa Pernilla den 8 februari, 2018 klockan 09:43

    Underställer är så snyggt. Jag gillar de grå/rosa men jag är liksom inte lika snygg i det som du. Kan bero på att jag inte springer de där kilometrarna men skulle behöva det. Självförvållat alltså! Blä!
    Spännande med Tulpanerna. Hoppas vi får se resultatet?
    /P

  2. Det här sa sockenvagenssota den 8 februari, 2018 klockan 16:06

    Du är så otroligt duktig med din träning, jag har helt tappat den rutinen 🙁 MÅSTE verkligen ta tag i det för att må bra i kropp och knopp igen, och så nyfiken jag blir på din frusna tulpaner, du får visa sen!!! KRAMAR

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY