Mitten av veckan

Skrivet av den 2 december, 2020 klockan 21:47 i Dagar med Linda,Film och TV,Jogging,Musik,Träning

Tidigt på jobbet. Men då hann jag också massor idag.

Och går man på jobbet medan familjen sover…. då hinner man jogga 7,5 km innan de slutat för dagen.

Mörkt. Men men pannlampa och reflexväst syns jag.

Dessutom premiärade jag mina nya dubbisar. .

Dom till vänster har nu gått i pension och får agera prommisskor. De till höger får hänga med ut och springa. Aisics. Både gamla och nya.

Städade. Åt unsdagsmiddag– enkel sådan. Lammfärsbiffar från frysen. Älskar goda rester!

Spotify kom med statistik från 2020. Blev ju inte jätteförvånad då Sabaton toppar min spellista. Inte heller att Dua Lipa och Ava Max ligger högt upp. De passar fint i gänget med Powerwolf och Hammerfall. Onekligen väldigt mycket Linda!

Sist blev det ett avsnitt Walking Dead s.10.

Nu närmar sig helgen…

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mitten av veckan”

  1. Det här sa Therese den 3 december, 2020 klockan 07:51

    Härligt med jogg, här blir det baa korta 2-3 km för tillfället då magen krånglar och jag måste ha nära hem till toan ;-P Och ja Rituals kalender lär det bli fler ggr, bättre än yankee candle med sin variation, dagens bodymist var en fullträff enligt mig. Ha en underbar torsdag! KRAM

  2. Det här sa Therese den 3 december, 2020 klockan 07:52

    Å jag klickade hem ett tredje par icebugs, de passar mina fötter, så nu har jag två promenadskor att nyttja, perfekt!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY