Så var det vardag igen…

Skrivet av den 19 augusti, 2019 klockan 22:00 i Dagar med Linda,Foton

Hips vips så var sommaren slut.

Tillbaka i lägenheten igår eftermiddag. Hade inte sovit hemma på 44 dygn så det ekade verkligen tomt i kyl och frys.

Idag gällde sen jobb igen. Och pang bara så var vardagen igång. Full fart från första sekund, liksom.

Femtonåringen var på bio. Vi veckohandlade. Och drömmer om nya resor! Och mera ledigt. 18 veckor till lite jullov! 🙁

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Så var det vardag igen…”

  1. Det här sa Therese den 22 augusti, 2019 klockan 07:06

    18 veckor till ledighet… eller jag har några dagar i samband med älgjakt + att jag funderar på att ta någon fredag ledig på komptid och överraska familjen med en weekend på hotell i närområdet, typ Åre eller Skellefteå, är sugen på något spa/bad eller liknande. Får se vad det blir. Vi hade beställt en badtunna, men företaget har jag hört noll av sedan jag beställde så jag är rejält sur 🙁 Tanken var ju att vi skulle kunna spa till det i stugan…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY