Soool och nästan fredag

Skrivet av den 16 mars, 2017 klockan 22:05 i Buzzador,Dagar med Linda,Jogging,Träning

Sol och skönt.. Älskart.

Tog en jogging efter jobbet – men det var jäkla tungsprunget. Slask/is/lössnö. Och trötta ben redan vid start. Men, men… jag kom mig runt min halvmil i alla fall.

Var och letade två Buzzadorprodukter jag ska buzza – Vegetarisk pastej samt färdigtärnad ost – men hittar ingen av dom. Hm…. Svårt att testa om butikerna inte har produkten i lager.

Städning, gomiddag och Lyxfällan. Nu är jag redo för fredag. Weee…

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Soool och nästan fredag”

  1. Det här sa Therese den 17 mars, 2017 klockan 13:44

    Åhhh ja om en dryg timme tar jag helg, strålande sol och ljuvligt ute, så jag ska ge mig ut på en promenad iaf tänkte jag 🙂 Har haft ont i ett knä å ska känna efter om det pallar jogging, mina extra kilon gör det tungt 🙁 Luran är iväg och sätter ett tandsmycke i dag, så det ska bli så skoj att se hur det blir… Ha nu en HÄRLIG fredag och underbar helg <3 KRAM

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY