Det är ju påsklov för många så… jag påskar vidare i bloggen

Ovan bilder från Påskaftonens buffé.  Och jag tror att man kan läsa texten (sidan är som vanligt gjord i A3 för kommande fotobok och sedan förminskad/komprimerad för bloggen) så jag tänker inte räkna upp innehållet en gång till.

Sjukt gott var det.

Och för mitt egets (dåliga? eller braiga?) minnes skull så skriver jag ned även resten av påskens mat – ifall vi funderar senare nån gång (vilket vi gör ibland och då är det så smidigt att söka lite på bloggen och VIPS har man svaret)

Skärtorsdag: Paella. Både kyckling och gult. Och skaldjur. Perfekt Påskmat
Långfredag: Grillad lammstek, rostad potatis och myntasås. (den myntasåsen var mmmm… Pressad citron, rivet citronskal, honung och yoghurt blandades med finhackad mynta, salt och peppar. Jösses….)
Påskafton: Se ovan
Påskdagen: Grillad Karre och Sparrispotatis
Annandag påsk: Surströmming

Vi behövde med andra ord inte svälta den här helgen heller… 🙂

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Det är ju påsklov för många så… jag påskar vidare i bloggen”

  1. Det här sa Cia den 11 april, 2012 klockan 16:50

    Blev sugen på senapssill… NU!
    och Pizza…hur det nu kommer sig.

  2. Det här sa Camilla den 11 april, 2012 klockan 21:07

    Alltid lika proffsigt och välplanerat. 😀

  3. Det här sa Hanna-chan den 11 april, 2012 klockan 21:47

    Vad söt påskkyckling!
    Kan man ju tänka på tills nästa års påskdukning. 😀

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY