Pre advent och Thanksgiving i efterskott

Skrivet av den 29 november, 2020 klockan 11:40 i Dagar med Linda,Foton,Jul och Nyår,Mat och prat

skönt ute. Runt nollan hela dagen. Skottade snö på förmiddagen och promenerade på eftermiddagen.

Dessutom pysslade vi inomhus.

Vi gjorde fyllning till en kalkon som sen fick stekas på låg temp i tre timmar.

Och medan den skötte sig själv i ugnen gjorde vi knäck. Halva satsen blev med pistage och lime.

Sen gjorde jag även två omgångar brända mandlar.

Eftersom det var dagen före första advent och Thanksgivingmiddag i efterhand tyckte vi det var läge för marschaller.

Middagen blev så jäkla god. Bästa kalkonen hittills. Fyllningen var ett eget kolijox av vitt bröd, lök, vitlök, bacon, torkade plommon och aprikoser, tomatpuré, chili, vin och kycklingfond.

Nu har vi vaknat till en första advent med nån grad minus… Idag ska vi klä stora granen hemma. Och äta minijulbord!

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY