Programmering, julklapp och glöggpremiär 

Skrivet av den 1 november, 2016 klockan 21:48 i Dagar med Linda,Jobbet och sånt,Jul och Nyår,Önskelista

Har använt dagen till att försöka lära mig programmering – syfte att kunna nyttja det i barngrupp. Mycket var anpassat till skolan… men visst…. en hel del går bryta ned till förskolan. Som mönster, att styra en kompisrobot, dans

När det sen övergick till blockprogramnering var det ju riktigt kul… och svårare att omvandla till min åldersgrupp. Men jag ska kolla in Scratch JR. Det kanske funkar.

Har två uppgifter till nästa kursdag – i januari. Ska klura lite på dom.

Hemma kom min pappa och kollade läget. I morgon börjar han med min och makens julklapp. Vi har önskat oss ett nytt tak i vårt badrum/toa.

Av förklarliga skäl:

Efter en mörk och småruggig promenad, före middagsfix, var vi frusna och trötta. Alltså var det läge för glöggpremiär.

Megamyyyys.

I morgon har jag också utbildning. Fast då i estetämnen.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Programmering, julklapp och glöggpremiär ”

  1. Det här sa Lillsyrran den 2 november, 2016 klockan 23:13

    Skulle också ha lärt mig lite om programmering idag, men böt (efter tips från kollega) till en annan föreläsare. Det ångrar jag nu! Det blev ett trist och oinspirerat sista pass istället för Code.
    Fick dock ett långt samtal med Js mentor och gammal bekanting till dig – Veronica Z – som också gjort samma dåliga val av föreläsning. Hon kopplade direkt på bara mitt förnamn: -Åh, Js mamma. Vad du är lik din mamma!

  2. Det här sa Åsa L den 4 november, 2016 klockan 01:58

    Vilken praktisk julklapp :-). Det är nog inte många som fått ett nytt tak i julklapp 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY