Sista vardagen den här veckan

Skrivet av den 19 mars, 2010 klockan 6:49 i Foton,Jukkasjärvi Ishotell

Fredag – och det har snöat. Inte mycket, men det blir i alla fall fotspår på marken. Inte bra – inte bra alls!

Dessutom blir vi nog hemma idag. Inget Lilla Gula Huset. Detta pga av att bilen gått sönder. Maken kör svärmors lilla polo till jobbet idag.  (Jag klarar mig ju utan bil till jobbet) Förhoppningsvis får vi tillbaka vår bil från verkstaden idag. Men det är ju långt i från säkert. Och utan bil – inget Litet Gult Hus.

Men fredag är det i alla fall. Och jag slutar tidigt. Alltid nåt.

(Fotot är från ett Ice Age rum i Jukkasrjärvi ishotell. I det här rummet stöp jag och smällde i armen/axeln. Det fanns en rutschkana här inne som bus såklart åkte i. Och medan jag stod och fotade denna drake/dinosaurie åkte bus på mig bakifrån så jag stöp handlöst i backen. Som tur är blev jag ytterst lite öm i armen. Och kameran klarade jag av att hålla kvar i luften…Tur…)

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sista vardagen den här veckan”

 1. Det här sa Åsa den 19 mars, 2010 klockan 10:02

  Vilka härliga bilder!! =)

  Hoppas ni får en bra helg, trots att ni inte kommer iväg!

 2. Det här sa Camilla den 19 mars, 2010 klockan 10:09

  Åh, det där Jukkasjärvi verkar vara hur stort som helst. Jag trodde att det bara var en iskyrka. Thats it…
  Klart värt ett besök verkar det som. Vi funderar på att åka norrut i sommar, men då har väl kyrkan smält?
  Trevlig helg! 🙂

 3. Det här sa Cia den 19 mars, 2010 klockan 11:34

  Det bästa är att om ni skulle åka dit nästa vinter så är det nua saker som hägrar.

 4. Det här sa MissyElliot den 20 mars, 2010 klockan 09:36

  Så cooolt…

  (Alltså bilden, inte att du blev nermejad av en Bus…)
  kramiz

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY