Jösses vilken svettig dag. Det är såå kul på Leos Lekland.Vet inte vem som är svettigast när vi är färdiglekta, jag eller bus. Maken har fortfarande lite dåligt i ryggen efter ett fall för många veckor sedan så han fick ta det lite lugnt, annars brukar han svetta upp sig han med.

Som vi har hoppat, åkt, klättrat, kastat, busat och hoppat och åkt ännu mera… (här, på deras gallerisida på nätet syns en del av deras utbud) Vi lunchade där. Jag och maken åt kycklingspett med sallad. Bus åt varmkorv och sen plättar med sylt och grädde. Sen hade han ork för mera lek (medan jag och tog en kopp kaffe också)

Efter nästan tre timmar lek var vi en snabbsväng på Ica Maxi (köpte flip-flop åt mig och bus, en tröja åt bus, ett leksaksgevär åt bus och hudkräm och mascara åt mig) och sen åkte vi till min syrra som bor inte långt därifrån.  Där han vi med utevistelse i strålande sol och nästan 20 graders värme innan hon bjöd på thaisoppa med räkor. Och fruktsallad till efterrätt…

Väl hemma igen har jag hunnit snagga bus som hade så långt hår att det gick att sätta ihop i en liten, liten, liten svans i nacken och sen har vi fått oss en välbehövlig dusch.

Nu ska jag läsa godnattsaga och sen kolla vad det blev för bilder tagna igår och idag. (idag har jag bara använd mobilkameran, men jag tror det blev rätt roliga foton ändå)