Midsommarkrans

midsommarkrans

Midsommarafton. Hmmm.. vet inte riktigt vad jag tycker om den dagen. På ett sett är det härligt. Roligt. Lite längre ledigt. (ibland har jag dessutom börjat semestern i samband med midsommar – dock inte i år). God mat. Ett tillfälle att umgås och träffas. Men på ett annat sätt känns det lite trist att man vet att nu vänder det. Jag vet att det är negativt tänkt. Hela sommaren (om det nu blir någon???) och all semester återstår, men likväl vänder det ju. Så är det bara. Och med tanke på hur fort tiden går så är det snart grå och tråkig oktober och man sliter i mörkret med galonbrallor och skrikiga hösttrötta barn på jobbet… Fast det ska man väl inte tänka på idag. *tänker positivt*

Vädret blev INTE som dom lovat. Några 17 grader och sol är det verkligen inte. Snarare 13 grader och mulet, även om solstrålarna försöker titta fram lite då och då… Jag har trotsat vädret, varit och plockat blommor och bundit oss en midsommarkrans. Den hänger ute och fuktar till sig lite. (Det är den som syns på bilderna ovan) Och nu ska jag ta en snabbdusch och fixa mig midsommarfin. Fast sommarklänningen skippar jag. Det blir trasiga jeans och nåt snyggt linne istället.

Middagen ska förtäras hos mina föräldrar med diverse andra släktningar. Sen återvänder vi till Lilla Gula Huset för att fortsätta midsommarfirande med lite (fusk)skumpa i kväll (när vi inte behöver köra bil mer!)

Håller tummarna för att regnet uteblir.

Ha en HÄRLIG MIDSOMMAR allihopa. Det är alla ni som läser (och skriver) som gör att jag fortsätter bloggandet (och jag som är smått bloggberoende kommer INTE ta bloggpaus utan dyker säkerligen upp här under helgen….)

3 kommentarer

 1. Sofie

  Din midsommarkrans blev verkligen fin!
  Här är det inte mkt bättre, inget regn men väldigt grått och endast +12 *brrr*

  Vi ska grilla under kvällen och jag trotsar vädret och bär klänning trots allt (vi ska vara inne).

 2. Cia

  M har haft tvättstugan idag. Nu sover han (Hade feber i morse).Själv har jag sovit hela dagen. Man känner mnst då. Vår midsommartradition är annars att tvätta.

 3. Therre

  Ja, man undrar ju var det fina vädret tog vägen som de lovade 😉 Nåväl, det regnade ju inte iaf :d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑