Mitt i veckan

smultron

Tänk att dom riktiga sommardagarna kommer när man börjat jobba. Nåja – det är roligare att jobba när det är fint väder. Jag har ju dessutom förmånen att kunna vistas ute en del av arbetsdagen. Och eftersom jag åkte till Lilla Gula igår efter jobbet (slutade tidigt) så hann jag ju nyttja lite finväder. Hade dessutom sovmorgon i  morse så jag behövde heller inte stressa in tillbaka till Kalix i morse… härligt.

smultron2

I eftermiddag fick jag ”främmande ” av de mina. Dom hade ärende in till ”stan” för att lämna ena bilen på rep. (boring, boring och säkert svindyrt)

Dom passade på hälsa på svärmor, handla samt göra mig sällskap till middag. Med sig hade dom färskpotatis från landet och det passade utmärkt till gravad lax och lite köttbullar.

Sen lämnade dom mig för att åka tillbaka till sitt Semesterfirandet. Jag tog tag i en JÄKLA massa nytta.

Typ, dammsuga, dammtorka, tvätta, bädda rent, vattna blommor och sånt. TUR jag tagit mig en  sexa jogging innan.. annars hade jag inte orkat….

Nu MÅSTE jag krypa ned mellan dom rena lakanen.

Arbetsdag i morgon. 

Snart helg.

Längtar.

 

 

3 kommentarer

  1. Therese

    Skönt att de kom å besökte dig, alltid trevligt med matsällskap! Här stärkte jag mig och fick energi av en för mig rätt rask halvmil i morse i motlut, härligt! Och bara en arbetsdag kvar på veckan, skönt – särskilt som solen utlovas skina i helgen 😀 Vi ska på dop, men annars inget inplanerat annat än att njuuuuuta! KRAM

  2. Therese

    Svar – ja jag ”njut/mys” joggar till 80% bara för att få luft, ladda batterierna och hålla kroppen så frisk det går med tanke på ryggen, men behöver något mål eller morot också för att ha motivation, att klara 21 km har länge varit mitt mål, så nu behövde jag något nytt, å det får nog bli att ta min 5 km runda på asfalt på mindre än 25 min. 5 km på elljusspåret är jag glad om man kommer runt på 35 min… SÅÅÅÅ tungsprunget, så tider är väl iofs inte relevanta, beror ju på underlag och lutning…. KRAM!

  3. Camilla

    Smultron! Törs jag säga att jag fotade lingon i går?! Hjälp så fort det går. Jag kom precis på att jag dessutom varken hunnit ladda in bilder från kameran eller blogga i går, så det ska jag nog göra nu efter frukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑