10, 5 och nu

Skrivet av den 28 januari, 2020 klockan 22:50 i Dagar med Linda

För tio år sen såg jag ut så här, och just den 28 januari bloggade jag från ett hotellrum i huvudstaden. Var där för jobbets räkning. Och på samma sväng träffade jag Cia och M irl för första gången.

För fem år sen var det fint väder. Varmt. Många sjuka barn. Och jag fotade den här bilden

Idag, 28 januari 2020, har det snöat precis hela dagen. Och ska fortsätta så till minst fredag. Min förkylning går åt rätt håll (Fast det talar jag inte om så jag jinxar eller nåt).

Mer spännande än så blir det inte i slutet på januari! Men thaimaten maken lagade ikväll var kanon!❤

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “10, 5 och nu”

  1. Det här sa Pernilla den 29 januari, 2020 klockan 07:28

    Den 28/1-20 regnade det hela dagen och kvällen och natten på Gotland. Det ljusnade inte på hela dagen. Vad som händ för 10 år sen vet jag inte. Jag hade precis dragit igång mitt företag och jobbade säkert för fullt med det, precis som nu. Men det har som tur är utvecklats under dessa 10 år.
    /P

  2. Det här sa Therese den 29 januari, 2020 klockan 07:57

    Men hur gott såg det inte ut?! Säkert bra för förkylningen med 😀 Och du ser då inte ut att ha åldrats nått på tio år heller! Håller tummarna att din förkylning gett sig, min är ännu inte helt borta, vilket är synnerligen retsamt. KRAM!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY