10, 5 och nu

För tio år sen såg jag ut så här, och just den 28 januari bloggade jag från ett hotellrum i huvudstaden. Var där för jobbets räkning. Och på samma sväng träffade jag Cia och M irl för första gången.

För fem år sen var det fint väder. Varmt. Många sjuka barn. Och jag fotade den här bilden

Idag, 28 januari 2020, har det snöat precis hela dagen. Och ska fortsätta så till minst fredag. Min förkylning går åt rätt håll (Fast det talar jag inte om så jag jinxar eller nåt).

Mer spännande än så blir det inte i slutet på januari! Men thaimaten maken lagade ikväll var kanon!❤

2 kommentarer

  1. Pernilla

    Den 28/1-20 regnade det hela dagen och kvällen och natten på Gotland. Det ljusnade inte på hela dagen. Vad som händ för 10 år sen vet jag inte. Jag hade precis dragit igång mitt företag och jobbade säkert för fullt med det, precis som nu. Men det har som tur är utvecklats under dessa 10 år.
    /P

  2. Therese

    Men hur gott såg det inte ut?! Säkert bra för förkylningen med 😀 Och du ser då inte ut att ha åldrats nått på tio år heller! Håller tummarna att din förkylning gett sig, min är ännu inte helt borta, vilket är synnerligen retsamt. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑