Buzzat Kelda Texas Chili

Skrivet av den 13 mars, 2016 klockan 18:56 i Buzzador,Dagar med Linda,Mat och prat,Recept - Färs

image

Nytt Buzzador:ande

Denna gång Texas Chili Grytbas för köttfärs.

Även denna gång snitsade vi till det hela…

Vi fräste först Choritzo och därefter köttfärsen. Förutom att krydda med grytbasen  slängde vi i Chiliflakes och Grillkrydda. Och en burk cannellonibönor.

Sen serverade vi chilin med grönsaker, turkisk yoghurt, sriraka, cheddarost och torrilliabröd.

image

Det blev kanongott .

Man kan dock lika enkelt fixa samma rätt utan Grytbas. Ta bara krossade tomater, chili och tacokrydda så blir det samma smak

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Buzzat Kelda Texas Chili”

  1. Det här sa Pernilla den 14 mars, 2016 klockan 12:45

    Mm, låter supergott!
    /P

  2. Det här sa JUNITJEJ den 14 mars, 2016 klockan 21:00

    Så gott det låter!

  3. Det här sa Therese den 15 mars, 2016 klockan 09:23

    Så gott det lät, utan tvekan ett alternativ till tacos i vanlig tappning. Strålande sol idag, då det känns surt att behöva sitta i bil en hel dag… Kram!

  4. Det här sa Åsa L den 2 juni, 2016 klockan 00:03

    Har testat de andra smakerna men inte just den – kul att kunna variera med.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?

ABY