♥♥♥♥♥♥-dagen

hjärtepresent

Såna här dagar gillar jag.

Jag börjar dagen med att förära mina bästaste och närmaste kollegor med var sin hemmagjord tvål som luktar supergott av citron och lavendel.

Sen unnar jag mig själv en joggingtur efter jobbet och ikväll sammanstrålar alla i Lilla Gula Huset (vi kommer dit på lite olika sätt och olika tider idag) och då blir det Skaldjursfross: Hummer, Kräftor och Stora Räkor. Med div. tillbehör.

Och Gelehjärtan såklart. ♥♥♥♥

Självklart ska de mina få sig nåt också – men det kan jag ju inte visa nu!

2 kommentarer

  1. Therese - Sockenvägens Söta

    Låter som en underbar alla hjärtans dag! Här är jag tokförkyld ännu å lite lätt urvriden efter en stressig vecka, men gårdagens tapetserande fick tummen upp, Luran ääääääälsakr sitt randiga rum 😀 KRAM!

  2. Junitjej

    Många kramar till dig på Alla hjärtans dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑