Dagen är så normal.. inget hänt. Inget alls – utom vardagssysslor. Så jag kollade hur det såg ut bakåt i tiden…

Här kommer 12 januari från 2009 tills idag:

En sol – ritad i december 2007 prydde bloggen den 12 januari 2008. Det fanns även bilder på när vi badade och lite shoppingfynd.

 

 

Samma dag – året därpå, dvs 2009 – fanns en Lindateckning. Den föreställer alltså mig. Dagen hade varit synnerligen allmän, nästan tråkig…

 

 

2010 den 12 januari var jag superstressad… så här skrev jag;

Just nu känns det som att jag bränner mitt ljus i båda ändarna och att någon dessutom står med en tändare och eldar på i mitten. 

Tur det inte stämmer på idag.

 

 

12 januari 2011 var jag i sorterartagen. Sminket fick sig en upprensning… och så målade jag en bild till mitt Alfabet.

 

 

12 januari 2012 var det tydligen likadant väder som idag.. toksnö. Fast blötare för fem år sen. Jag trotsade och joggade ändå.

 

 

12 januari 2013 var det -15 och strålande sooool. Vi var ute flera gånger och njöt av det fina vintervädret.

 

 

Idag – fast 2014 – visade jag vår utrymme utanför sovrummet i Lilla Gula Huset. Hade fått ett så fint hjärta av Sofie och då det kom på plats på toadörren visade jag resten av rummet också.

 

 

För två år sen, den 12 januari, hade vi minus 26 grader. Galet vackert ute men nog så kallt. Tog i alla fall en tre kilometers promenad. Alltid nåt.

 

 

I fjol den här dagen var jag lite less på kylan. Graderna låg på lite kallare än 20 och jag hade inte joggat sen före jul.

 

 

Idag då?


12 Januari 2017.

Ja… jag har både styrketränat, PW i skitmycket snö (det gick verkligen inte att springa så joggingen fick ersättas av PP – dvs Pulsningspromenad), städat, läst läxor med ungen samt käkat god middag. Mer blev det inte… Bara att inse – den 12 januari är en dag det sälla händer spännande saker på.