Grått. Men inget regn. Startade en tvättmaskin direkt jag vaknat. Sen frukost.

Promenad. Ganska varmt. Åtminstone då man rörde på sig.

Potatisen blommar.

Och då brukar det gå smaka. Men inte i år. Var typ tomt när jag drog upp ståndet. Tur vi hade potatis i kylen, annars hade sillunchen blivit fattig.

Efter lunch klippte jag gräs. Tvättande mer. Och maken fixade punkan på sonens cykel.

Och sen addade vi fem större stenar i nya planteringen. Måste ha nåt att stå på när jag ska rensa ogräs innan allt är övervuxet av fina marktäckare.

Fick ett paket med en ny lukta-gott. Köpte på vint och förlust och det blev en riktig vinst!

Noll inspo inför middagen. Hade tagit fram kycklingfilé ur frysen men visste fortfarande klockan fem inte hur vi skulle tillaga dessa.

Så bestämde vin oss för att täcka med srirachamarinad, lågtempa i ugn och sen grilla. Till det rostade rotsaker med citronolja och timjan. Samt en yogurtkräm med Chipotle, vit- och gräslök.

Alltså. Det blev sååå gott.

911 och sista två delarna av Valet Forever. Sonen var skeptisk inför Per Bolunds avsnitt. Han hade flaggat för bojkott. Men han satt kvar, trots allt. 🤣

Semestervädret måndag 18 juli: grått.☁️ Såg lite sol 🌥 på förmiddagen. Som varmast nästan +21⁰. 🌡Efter lunch försvann solen. Och tempen droppade. Regnet hotade och lagom till middagsgrillningen kom 1mm 🌧 nederbörd. Då var det också bara 🌡+16⁰ Betyg: 2️⃣ (fast de mina tycker jag är för generös och påstår att det bara var en 1️⃣:a igår)

Avslutade kvällen med besök. Dock skuttade vederbörande iväg medan jag hämtade riktiga kameran så bildbeviset blir bara en suddig prick.