Allt roligt har ett slut. Tyvärr även både sommar och semester. Idag var sista dagen.

Sol. Men svalare ute. Vi började med att städa så det ska vara rent och fräscht när vi kommer nästa fredag.

Jag klippte gräset. Igen. Och vi vattnade blommor och flyttade in krukväxter från altan till fönster.

Vi skördade vitlöken. Och konstatera att vi inte ska satsa på att bli vitlöksodlare.

Dålig skörd. Fina. Granska många. Men väldigt små.

Efter lunch blev det 10 km promenad.

Det har blivit några steg denna sommar. 🚶‍♂️🚶‍♀️

Gympadojjorna är blankslitna och det syns var walkingsandalerna suttit. 😄

Menade vi väntade på sonen klippte vi lite buskar och träd, plockade krusbär,vattnade och började packa in i bilen.

18.00 kom sonen och en halvtimme senare var vi på G mot Kalix.

Vrålhungriga var vi glada att vi hade sparad färdig ragu i frysen att pimpa med pastasås och mozzarella.

Resten av kvällen gick åt att tvätta, förbereda måndagen samt se när de ekonomiska talespersonerna drabbade samman i Agenda. Inte för att vi inte vet var de står och vad de kommer att säga. Men det är ändå kul att lyssna på dom.

Sista Semestervädret så. Söndag 28 augusti: Sol 🌡🌞. Lite blåsigt. Och svalare torrare luft. +18,9⁰🌡 som varmast, men större delen av dagen lägre.

Nu kan vi kika på hela arket dagar. (tyvärr nedskalad här på bloggen)

Bara 4 dagar med högsta poäng. Inte en enda dag med temp +30 eller högre. Och endast 5 med +25⁰ eller mer. Svettigare hade vi gärna haft det!

Lite regn. 13 dagar kom det regn. Men bara 4 dagar som det kom 5mm eller mer. En dag 21mm. En dag 35. Och en dag 70! Så vattna har vi fått göra ganska mycket.

Solen har vi sett. Kanske inte från morgon till kväll. Men 37 dagar var den framme – mycket. Eller lite. Bara 11 dagar såg vi den inte alls. Det blir vi ju glada av!

Har inte räknat ut nåt snittbetyg än, men ett överslag/översikt får känslan att det borde landa bra prick på betyg 3️⃣ . OK alltså. Och OK är ju helt OK.👍 Eller…?

Vi har i alla fall haft en underbar sommar. Och kollar man min app Pixel Year så är snittet för juli 4,8 och för augusti 4,6 (och i augusti har vi ju jobbat 2 veckor vilket påverkar betyget). Toppendagar alltså!

Vilken mat vi har lagat. Top notch varje dag. Vilka härliga promenader och cykelturer. Vissa dagar både ock. Så mycket samtal och mys. Det har vuxit fint. Vi har nytt kök. Och sonen har haft ett toppensommarjobb.

Jag kommer sakna sommaren 2022. Och jag är inte redo för höst och vardag. Men! Det är bara att gasa på nu . Det går säkert bra!