Söndag. Och lika härligt väder. Enda skillnaden från gårdagen var att det blåste duktigt. Inget som störde då graderna var många!

Åt frukost med sonen. Och när han cyklade på jobbet åkte vi och sopsorterade samt kompletteringshandlade. Glömde att det var söndag så vi var lite för tidiga vid ICA. Men vi tog en liten promenad medan vi väntade att klockan skulle bli 12.

Sen klippte jag resten av gräsmattan.

Lunch åt vi samtidigt som flugsnapparna. Ja, dom äter ju hela tiden, men från altan har man första parkett över fåglarna.

Mamma och pappa flyger skytteltrafik och denna dag började ungarna titta ut ur holken. Insåg att dom nog är sina 16 dagar gamla och redo för att flyga ut.

Efter lunchtog vi en riktig promenad. Alltså… allt är så fint ute nu. Stanna tiden, tack!

På gården blommar nyaste rosen.

Den som är några år äldre är full i knopp…

… och i slänten har det kommit fram en Daggros då jag rensat bort sly och fixat till. Kul.

Finlands vita ros har redan blommat i några dagar.

Svärmor skulle fyllt 78 denna söndag.❤ Och efter vi inte har någon grav att smycka blev det en vit lavendel på altan. Tyvärr har den ännu inte slagit ut.

Basilikan, däremot, är fantastisk. Och god!

Låg länge på studsmattan och läste, tittade på flugsnapparna och slappade. Sen kom sonen hem. Och nu gjorde han ”helg”. Första arbetsveckan avklarad med både uppskattning och beröm. Nu två dagars ledigt

Insåg att jag inte ska satsa på en karriär som modebloggerska. Försökte fota mig själv i nya klänningen. Det gick ju bra: not! Men det syns ju att klänningens är fin!

Plockade årets tre första jordgubbar. En var. Snart kommer det många!

Kvällens middag blev från havet; torsk, lax, tonfisk och scampi.

Mums…

Och i salladen hade vi tomater från altan. IKEA-planta.

Semestervädret söndag 3 juli: Sooool.☀️ Och blåsigt. 🌬+27,4. Betyg: 5️⃣

Satt ute på altan till klockan 22. Då blev jag kall. Kollade tempen och den visade bara +19. Vi städade undan och avslutade söndagen i soffan med ett avsnitt Big Sky.