4½ timme tog det!

scrappat 30-årskort

Men så här blev det… *nöjd*

Det är ett JÄTTESTORT kort. Det mäter hela 38*35 cm.. Så hur beställaren ska få det på brevlådan vet jag inte – tur det inte är mitt problem! Haha…

För att öppna kortet måste man knyta upp rosetten!

Inuti är det sedan uppklistrat en 30,5*30,5 stor scrappad sida. Och eftersom jag inte känner mottagaren nöjde jag mig med en enkel hälsning som text.  Runt den gröna cirkeln står namnen på de som gratulerar. Fotona är hackade runt kanten och slipade med nagelfil för att bli lite slitna. Den svarta blomrankan i vänster sida är av filt. Färdigstansad. Men den var knallgul så jag målade den svart först! Tulpanerna är gjorda på fri hand med akvarellfärg och sedan urklippta och uppklistrade. Hade tyvärr slut 3D-kuddar så jag fick ingen höjd på dom! *synd*

Jag blev nöjd. Hoppas beställaren och mottagaren blir detsamma!

3 kommentarer

  1. Gunilla -nillisen

    Jättesnyggt!!!

  2. Petra

    Klart du ska vara nöjd 🙂 jätt fint.. Och jag håller med det är lite svårt att få till kort när ”man” inte känner personen ifråga //Sol

  3. Cia

    Bra jobbat. Jag blev MYCKET förtjust i just utsidan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑