Semesterlördagen fick ingen bra start… det tycker i alla fall inte maken. Han tänkte krypa ned under täcket och somna om när han fick höra vad han lyckats med…. Och jag tänkte vara snäll och inte avslöja hans bravader. Men som ett tips kan jag upplysa er om att OM man stekt en 1kg fläskfile i ugnen till ca 65 grader och sedan lagt den i en god marinad, bestående av uppkokt vatten, salt, citronhalvor och vitlökar för att gotta sig över natten (innan den nästa dag – innan servering – ska skäras upp och läggas i en till marinad av olja, citron, salt, peppar, vitlök och örter) så BÖR man inte lämna kärlet med fläskfilén i ute på altanen UTAN lock…. För då finns det viss RISK att diverse DJUR, som fåglar till exempel, får sig en smaskig måltid under den svala natten! Men det är ju bara ett tips…
Här tillagas det nu lamm, av någon okänd anledning… Det ska grillas och ätat med rostad potatissallad. Det blir säkert gott det med….
😉
Hahah maken får ursäkta men jag tycker det var lite roligt jag…
Allt som muntrar upp är bra.
Fast receptet lät förbaskat smarrigt. Jag marinerar högst en timme för jag kommer på det när maten ska lagas… Inte mycket till marinering då.
Längtar förfärligt efter grillat. Hoppas vi får tag på fryst Oxfilé och får grilltillfälle, det är så gott med bara lite smör och grillkrydda 😉
Glömde säga att jag har uppdaterat med recept på frunchpannkisarna.
ha ha …Hälsa honom att lägga ut receptet ikväll på altanen !!! Det kanske smakade mer.
Ler ända upp till öronen.
Vacker familj !
Kramis ewa
😆
Kan inte låta bli…. Lock kan vara bra….
Härlig bild på familjen…
kramiz
Vaddå misstag??
Vilken fantastisk djurvän han är som bjuder de stackars fåglarna på en brakmiddag – HAHAHAHAHAHAHA!!!!
😀
P.S Vilken fin trio ni är.
Hi, hi – så kan det gå när inte locket är på.
Ha en toppanskön semester !!!