Vårdagjämning

Vårdagjämningen förflöt utan mycket sol. Men vi tog vår nyreparerade bil och drog till Luleå. Så nu är min sjuka gitarr lite friskare, jag har införskaffat lite mer påskpyssel och så har jag shoppat kläder till både mig och bus.

På hemvägen köpte vi med oss karrékotletter och sen – sent på kvällen (vid halv åtta) –  blev det grillpremiär i mörkret. Några dagar senare än ifjol. Men definitivt lika gott.

Idag skiner solen. Så vi ska ta vara på dagen…

(bilden är lånad från ica.se)

6 kommentarer

  1. Gabbi

    Härligt!!!
    Vi ska starta grillen nästa helg vi, gör alltid de sista helgen i mars 🙂

    Ha en fin dag!

  2. annas Perssonliga

    Ni fick en riktigt härlig lördag ser jag 😀 Grillpremiären brukar helt klart vara den bästa grillningen, då är det sååå gott!! Vi som bor i lägenhet får nog vänta tills snön är borta åtminstonde annars undrar nog grannarna vad vi pysslar med. Haha.

  3. Maria

    Grilla !! Guuuud så gött. Ja vi är ovanligt sena med grillpremiären för den brukar vi ha i februari 🙂 Jag kommer definitivt inte sluta LÄSA bloggar bara för att jag inte skriver i egen. Har följt dig så himlans länge nu och har planer på att göra det för alltid. Bamsekram från mig ♥

  4. Camilla

    Oj, här brukar grillen komma fram någon gång i maj… och i dag har vi snöstorm här, så nu känns det vintrigt igen.
    Ha en skön söndag!

  5. Cia

    Mmmm grillat!
    Här vräker det ner snö… 🙁

  6. Carina

    Grillade också igår men det har vi ju gjort hela vintern lite då och då, jäklars så gött det smakar varje gång, njöt riktigt igår!
    Och du, tack för grattishälsningen, så spännandet det känns 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑