Mixed fish-grill

I går kväll vräkte vi oss i godsaker. Vi gjorde en liten Grekafton på hemma plan (Jag och bus är såååå längtiga till Grekland och hoppas verkligen vi kommer oss iväg nästa sommar. Bara maken får sluta springvicka så…)

När vi är till Grekland brukar det bli en eller ett par kvällar där vi uppsöker nån Taverna som säljer färsk fisk och maten kostar efter vikt. Då brukar vi frossa och välja olika sorters firrar som grillas och sen kryddas enbart med olivolja, citron, salt och peppar.

Igår blev det precis så i Lilla Gula Huset.

Vi hade plockat i hop och grillat Svärdfisk, Hälleflundra, Lax, Röding och så självklart bus favvo King Crab (fast krabbenen grillades ju inte…). Naturligvis blev det ouzo och grekisk sallad också….Mycket lyckat, tyckte alla inblandade. Speciellt när vi har en lite bus som föredrar fisk framför kött.

Mmmm…. någon som hade velat vara med och frossa???

3 kommentarer

  1. Åsa

    Åh…. nu blev jag riktigt sugen! Synd ni bor så långt bort, annars hade ni gärna fått bjudit över oss på lite käk nån kväll! 😉

  2. Camilla

    Jaaaaa! Det där såg ju riktigt smarrigt ut!

  3. trollmor

    Jag älskar fisk. Lyckan var stor igår när vi fick färsk röding från nån fjällsjö av en bybo. Hade kunnat flyga på o pussa honom. Gjorde inte det för hans nya tjej kanske hade misstyckt !!
    Grekmat mums ilimums
    kramis ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑