Tokstressade på lunchen för att hinna ned på stan och köpa smörgåstårta. Sen vidare in på systemet för en flaska mousserande vin. (hemma är vinstället mer än fullt, men just mousserande vin var vi utan). Och så hem med allt i kylskåpet innan jag skyndade tillbaka till jobbet. Puh!

Tänkte först bara ta en halvflaska, eftersom jag öppnar förskolan imorgon och inte vill vara tröttare än normalt den okristiliga tiden på dygnet. Men sen kom jag på den fina idén att be min älskade svärmor komma över på lite smörgåstårta och vin, och då går det ju fint att korka en fullstor flaska. Där var jag allt finurlig!

Maken får en present och lill-bus en. Och så har jag förståss köpt gelehjärtan.

En timme kvar att jobba. Sen ska jag hämta bus. Han ska få ge sina fröknar lite godishjärtan innan vi speedar hem och städar toan innan maken kommer hem. Och då blir det mys!

Hoppas ni också får det mysigt med era nära och kära i kväll!

Kram till er alla!