I morse vid åttasnåret dök min pappa upp. Redo att fixa i vårt badrum.

Badrumsskåp, tvättställ och underskåp skulle bytas. Båda skåpen var i dåligt skick – kexiga och flagnade av fukt sen gissningsvis åttiotalet.

Badrummen renoverades i mitten på nittiotalet och då fanns uppenbarligen det här skåpen eftersom vattenledningarna var draget genom skåpen.

Vi flyttade till den här lägenheten 2002 och har bara bytt ut dusch mot badkar.

Hann vara med en pyttestund medan min pappa började fixa. Sen var jag tvungen att jobba.

Vid lunchtid gjorde jag en sväng hem. Och då såg det ut såhär:

När maken sedan kom hem för dagen hade mer hänt.

När jag sen kom hem, sist av alla var allt på plats. Utom belysningen uppe på skåpet. Det hoppas vi dock på att fixas snarast.

Så här såg badrumsmöbeln ut innan:

Med snygg ledramp uppe på blir det här toppen. Fatta att min pappa hann allt det här på bara en dag. Helt själv. Vi är såååå glada att det här äntligen är gjort!!!

Kvällen gick åt till att plocka undan gamla grejer samt städa och fixa snyggt.

Kan dock inte ”flytta in” i underskåpet eftersom silikonet ska härda 24 timmar. Så vi tvättar händer och borstar tänder i köket. Men duschen funkar.

Lite förtvivlade blev vi dock först. Badkaret gick inte att vända tillbaka eftersom underskåpet är djupare. Och att ha det stående på tvären i badrummet kändes inte som en bra idé.

Som tur är gick det lyfta på plats.

I morgon får jag stuva in hårspray och munskölj och undra om inte mitt smink kommer få plats också? Idag har jag det i en ”smink-kista” på golvet. 🙂

Hann tyvärr inte måla nåt ikväll.

Men däremot är alla golv (utan Femtonåringens) ångtvättade.

Men så här ser kissarna ut just nu.