Så går denna arbetsveckan mot sitt slut.❤️

Blev på förmiddagen intervjuad av en förskollärarstudent som skriver sitt examensarbete. Ämne: hållbar utveckling med fokus på utemiljön.

Riktigt läskiga böcker på sagovilan efter lunch. En handlade om en flicka som blev brännskadad och medvetslös av en drake. Så jag ritade en snällare drake efteråt.

Eftermiddagen var det ett möte.

Men sen kunde jag checka ut, gå hem och byta till joggingkläder. +16⁰. Helt galet skönt.

Drygt 30 minuters jogg. Sen 10 minuter core. (Och en 30 minuters promenad på det, då sonen kom hem och vi gick och köpte både pommes och glass!)

Fixade ut penséer på balkongen. Två krukor med dessa sötingar.

Och så pumpade jag cykeln. För nu är alla gator (i princip) isfria.

Bulgursallad med falafel, hummus och vitlöksyoghurt med honung till middag.

Enkelt värre! (färdig falaffel – bara att värma – och färdig hummus). Bara koka bulgur, hacka grönsaker och göra en smaksatt yoghurt. Blanda. Klart.

Och väldigt gott, dessutom.

Marinerade köttet till morgondagens middag och sen gick vi en till liten sväng – innan soffan. Hade massor att sopsortera. Och i samma veva ställde maken i ordning sommarcykeln. Den dubbade får gå i säsongsvila nu!

Lite Benjamins på TV. Och te. Upplopp nästa. Både jag och sonen har sena skift. Och då tänkte jag hinna träna ett pass innan jobb! (Han hoppar nog över eftersom han ännu inte kommit hem från kvällens styrelsemöte och därmed inte ens har käkat middag…)