Dagens Kreta
Torsdag 26 juli

 

Vaknade efter en ovanligt svettig natt till sista Kretadagen. Efter frukosten tog vi sista prommisen och handlade sista chipsen. (och som vanligt var Anna på AnnaMarket lika förtjust i bus så hon bjöd honom på fikabröd)

Sista lunchen fick bli sista Gyrosarna för i år. Och sen blev det sista badet. Nästan inga vågor och härligt varmt. Dock var busungens sandborg raserad och han blev faktiskt lite ledsen. Mest för att det inte var vågorna som tagit den utan att någon gått på den.

Efter badet packade vi allt vi inte behöver under kvällen och efter duschen blir det att göra tabera på allt flytande i kylen. Busungen sitter på balkongen och läser dagens nummer av Kalle Anka. Han ”beställde” nämligen en Kreta-prenumeration av tidningen där han fått ett nytt nummer varje eftermiddag efter badet. Det har varit mycket uppskattat och efterlängtat. Och eftersom jag köpt på mig fler beggade nummer än semesterdagar har han ävent fått nummer på kvällarna på tavernorna också…. Många timmars läsanade för typ 1:- per nummer…

Middag senare. Och om allt flyter som det ska hämtar taxin oss 23 ikväll. Tre på natten går flyget mot Arlanda och vid halvtio på morgonen hemåt mot Norrbotten.

Men än har vi några Kretatimmar kvar. Balkongmys nästa. Bäst att klämma ut det sista myset som går av den här semestern…