Så var det vardag igen.

Bara 10,5 veckor till påsk. Fram till dess är det vanliga hundveckor som gäller.

Men idag gick det rätt bra. Nästan tre veckor ledigt kändes förståss. Men, men.. Visst hade jag kunnat sova längre på morgon. Visst hade jag kunnat tänka mig att ta hand om vardagssysslorna redan på förmiddagen för att ägna eftermiddagen till roligheter. Och visst skulle jag kunna tänka mig att vara uppe sent även ikväll. Men nu är det inte så, och det är väl bara anpassa sig.

Jobbet gick bra. Det rullade på som vanligt. Jag fick veta vad mina kollegor planerat att jag ska syssla med till våren. Och det är väl bara att finna sig i det också, eftersom jag struntade i planeringsdagarna och gick hemma med semester istället. Nu finner jag mig lätt i det. Det var bara bra saker, så jag har inte så mycket att protestera mot. Blir nog en rolig vårtermin.

En halvtimmes rask promenad hann jag med på min lunch. Och 40 minuters styrketräning efter middagen. Så jag är rätt nöjd.

Imorgon är det tisdag!