Min plan höll. Började arbetsdagen på hemmaplan med att plocka ut fys. Fem i sju stod jag och Sjuttonåringen på var sin träningsmatta redo att svettas. Nytt cirkelpass. Ny spellista.

Sen flöt morgonen på fint .. checkade in på jobbet redan 8.35. Skönt… då kunde jag gå hem direkt sista barnet blivit hämtat.

Tog en cykeltur på lunchen. Och började på en ny bok. Har suttit fast i pod-träsket sista tiden – då jag hittade Uggla & Ugglas pod och ville lyssna i kapp. Detta samtidigt som mina ”alltidpoddar” (Wahlgren & Wistam samt I säng med Tobias och Gabriel) fortsatte producera.

Men nu är jag ikapp. Och fyllde därför mina öron med bok istället för pod under lunchen.

Hemma blev det städning och unnsdagsmiddag.

Dessutom påbörjade vi ett Star Wars-race. Planen är att se om alla filmer i ett svep. I rätt ordning. Så ikväll blev det en dryg timme av The Phantom Menace.