Sol. Tack för det. Började ändå inomhus. Tvättade. Och städade och sorterade ett par byrålådor medan jag drack upp andra muggen kaffe.

Tänk så mycket som ryms i ett par lådor. Speciellt när den ena blivit en sån där ”hit-lägger-jag-allt-som-jag-inte-vet-var-jag-ska-egentligen”. Men nu är det snyggt. Och jag gick genast på låda tre.

Hann även med att rensa smink- och ljus/ljusstakelådan innan vi gick på en längre prommis. Så fint ute.

Efter lunch blev vi tvungna att starta vattenspridaren. Inget regn på några dagar betyder att vårt nysådda gräs behöver stödvattning.

Sen tog vi en cykeltur till hamnen. Sjukt få campinggäster…. 🙁 Men fint vid havet.

Därefter blev det 7,2 km joggingtur. Superskönt. Och lika fint vid älven som igår:

Dock fick jag en muskelbristning i ena vaden. Har stretchat massor och tog en liten yoga (med mina andra två, utomhus i solen – på gräsmattan bakom huset) direkt medan jag var svettig, eftersom jag tänkte att det är bra med statisk träning och rejäl utsträckning.

Så nu kör jag med tigerbalsam och tåhävningar (nu först sittande) så hoppas jag det lättar snabbt.

Kan också tipsa om en väldigt bra pod.

SVENSKA FOLKETS HISTORIA

Igår när jag sprang lyssnade jag på ett avsnitt om vikingatiden. Idag om motboken och lite om häxbränningarna. Mycket trevligt upplägg med Anders Lundin och en expert. Dessutom uppblandat med lite radioteater light. Toppen!

Enkel och god middag. Gratinetad kassler med pasta. Mums….

Tänker avsluta torsdagen i soffan. Netflix? SVTplay? Eller TV4PLAY? Nåt blir det ..

Och sist: Semestervädret. Växlande sol (låter mer positivt än växlande molnighet). Shortsväder. 19,5 som varmast. Betyg: 3.