Jag har inte kollat vad någon av mina bloggvänner skrivit ikväll. Anledningen till detta är att jag roat mig med att möblera om i Lill-bus rum. Det är något som händer flera gånger per år. Och ikväll var det dags igen. Det enda som får stå kvar på samma ställe är sängen. Och det är enbart för att vi har draperier som hänger i skenor från taket runt hela sängen. Vilket innebär att man måste borra upp dom på nytt ställe om man flyttar sängen. Och det tänker jag inte göra. Han sover gott där sängen står nu. Så här ser det ut i min sons färglada rum:

image386

Den lilla tavlan med en body på är helt enkelt hans första body. Jag hade gjort ett eget tryck till den. Det stod: Made in Linda på bröstet på honom

image387

Min gamla gitarr har Lill-bus ärvt. Alldels för stor. Men en dag så.. Den ska inte stå där. Den ska hänga under det röda hjärtat på förra bilden! Men jag ides inte fixa en krok nu ikväll. Det blev ändå senare än vanligt för unge herrn innan jag hade röjt upp allt efter mig!

image388

Han säng är så grymt skön.. och mysfaktorn är hög.

image389

Dörren ut mot hallen. Garderobsdörrarna är jämt prydda med diverse knepiga teckningar. För inte så länge sedan beställde han att jag skulle rita ett "fänghus". Han kallar fänglese för det. Så jag fick vacker sätta mig och rita en inburad skurk.

Behöver jag säga att han TRIVS i sitt rum! 🙂