Igår kväll roade jag mig med att tokbränna CD-skivor med bilder. 9 stycken skivor blev det!

Jag är duktig på att säkerhetskopiera mina foton. Ofta i flera kopior ifall nåt skulle hända med datorn eller cd-skivorna. Men jag är även bra på att framkalla foton. Nästan allt framkallas. Nu på senare år gör jag nästan bara fotoböcker, men det är ju en form av framkallning det med. Alltså känns det inte LIKA viktigt med säkerhetskopieringar som om man BARA har bilderna i digitalt format. Men jag vill kunna vända blad bland mina foton. Vissa foton scrappas – förhand (ej digitalt) och andra hamnar i fotoböcker. Både temaböcker och almänna. Jag tycker det är jätteviktigt. På datorn (eller på CD-skiva) är dom liksom bara tillfälligt (ja inte CD då.. men ni fattar). Det är inget jag tar fram och visar. Inte ens på TV:n

Framkallar ni era foton?