Fredag. Och jag hade kort dag. Visserligen började jag 06.00 men det gör ju inget en fredag. Redan en stund efter lunch gick jag hem.

Och första anhalt var Kroppsterapi i norr.

Jag har aldrig någonsin varit på massage. Men nu nyttjade jag sista biten av kommunens friskvårdspeng (från i fjol) på just detta.

Hade fått varningar om att man inte fick träna efteråt, att jag skulle få feber. Eller migrän… En fredag!!! Nej tack!🫨

45 minuters massage var jätteskönt. Hade ju inga krämpor så det fanns inget att jobba bort. Men skönt var det ju. Fast inte sjutton är det värt vad det kostar! Skulle aldrig lägga egna pengar på det. Men har jag kvar från friskvårdspengen innan nyår får jag väl boka en till knådning.🤔

Hämtade en vas med tullisar som jag var och paxade samt betalade redan på torsdag. Alltså så fin… och vasen… köpta för ett presentkort från min 50- årsdag. Grattis Linda!

Sen hem. Och eftersom det visst var fritt fram för träning blev det en tabata med sonen som var hemma.

Sen fipplade jag med nya telefonen. Jag får inga aviseringar från Gmail. Har snart testat allt – utom ominstallation. Läste sen att många har det problemet just nu så… det kanske löser sig av sig själv. Sen…

Maken slutade sent. Så vi åkte direkt. Dessutom hade vi bestämt att gå ut och käka. Dels för att vi kom så sent till Lilla Gula. Men även för att det var två veckor sen vi var på plats så vi gissade på att det skulle vara lite kyligt inomhus. Det var det. Vi körde olja medan vi gick och åt.

Supergott! Verkligen! Och även här nyttjade ett presentkort! 💰💳

Det blir väldigt mycket dötid när man inte lagar middag själv. Så vi hann lätt se kvällens Svenska Nyheter. Messaiah Hallberg fixar det bra som efterträdare.

Slötittade även på Cyklopernas land. Sen blev det kudden. Ovanligt att släcka redan vid midnatt en fredag. Men vi var trötta så det behövdes nog…(Och ingen feber eller migrän… peppar, peppar!)