Halva dagen användes till uppföljning av höstterminens undervisning. Andra halvan till schemaläggning och annat småfix.

Jag och en kollega gjorde slut på vår friskvårdspeng. Vi har blivit av med möjligheten att ta friskvård varje vecka. Nu får vi istället en peng som är låst till ett antal (ointressanta) företag. Så dumt! Jag använde visserligen del när jag fick låsningen i skulderbladet i höstas men resten är outnyttjat. Och förfaller vid årsskiftet.

Idag shoppade vi upp ett 10-kort på bad/gym ( tråååkigt… men kan väl ge det en chans) och en helkroppsmassage senare i vinter. (Har bara betalat, inte bokat). Här ska inga pengar brinna inne.

Maken överraskade med att ha städat hela lägenheten redan på morgonen så jag och sonen hade gott om tid för ett träningspass. Lyx.

Flera veckor sen sist. Och det var så skönt.

Sen en promenad för att hämta ett paket samt leta marschaller.

Och därefter unnade jag mig en timme i badkaret.

Till middag rester från frysen: hemmagjorda burgare. Och idag hann jag med soffan. Tittade när de mina spelade Little nightmares 2 samt drack te. Myyys