Det lutar åt Gerogioupolis.. som vi trodde. Jag har fått svar från hon vi har bott hos tidigare och hon har lägenhet åt oss under tiden vi önskar. Så jag antar att det blir bokning. Ska bara kolla upp lite annat först.

image369

Här är lill-bus med en kattunge vid vårt hotell sommaren 2006. I Gerogioupolis

image370

Och här är Lill-bus och jag i en liten havskyrka i samma by.

image371

Och så Lill-bus på en av Gerogioupolis stränder.

Förra året var vi i en by som hette Kalives. Också det på Kreta. Vi har även varit i Kalives grannby Almyrida ett år. Men det är till Georgioupolis som Lill-bus längtar. Det är Geo som är grekland för honom. Kanske inte så konstigt. Där har han varit två gånger så det är nog den ort han minns bäst….

Innan vi fick Lill-bus var vi ALDRIG tillbaka två gånger på samma ställe. Vi åkte till olika öar varje år, vilket innebär att vi avverkat rätt många öar vid det här laget. Men efter vi tillverkat oss en till familjemedlem har vi valt "enklare" resor. Kreta är smidigt. Inga långa avstånd när man väl landat. Nära till stora städer men gott om små fortfarande oförstörda byar att bosätta sig i. Och just Geo är perfekt om man har barn. Ingen trafik inne i själva byn och milslånga stränder. Nice…

Åh, vad jag längtar nu…