image481

Inget exklusivt alls, jag vet. Från IKEA. Dessutom har jag köpt den begagnat.Men jag gillar den.

Klockan som tidigare hängde på väggen i köket hade jag själv gjort. När jag gick i nian. Allstå för 20 år sen. Och den passar fortfarande fint hos oss. Men den hade romerska siffror. Det är inte det bästa när en lill-bus är intresserad över vad klockan är och vill lära sig att själv se när Bollibompa börjar.

Så idag hittade jag en perfekt lära-sig-klockan-klocka. Den är stor. 32 cm i diameter. Och den har utmärkt hela klockslag med stora siffror. Och minuterna med små…ända upp till 60 är den graderad. Och eftersom den är stor ser man de små siffrorna även fast den hänger högt uppe ovanför en dörr.

Och det allra bästa. Timvisaren har en inringning över vad klockan är. Haha.. perfekt. Är sexan inringad är det Bollibompadags! Kan det bli bättre?