Kramsnö på förmiddagen. Så idag hade barnen kul ute.

Slutade klockan 14 och direkt efter blev det säsongspremiär på gymmet för mig och kollegan.

Ingen av oss är ju någon gymmare. Och båda två håller igång på annat sätt än att gå på gym. Men vi kan ju inte låta friskvårdspengarna brinna inne så då får vi ju uppoffra oss. 2×10 räckte det som fanns kvar innan årsskiftet till. Det slog vi till på i mellandagarna. Och idag var det så pass 1.

Och jag körde hårt direkt. Det är ju inte så att jag suttit stilla sen sist. Riktigt bra kändes det.

Sen hann jag dammsuga och laga färspanna med grädde och grönsaker innan maken kom hem.

Har köpt nya jobbskor. Dom ska självklart pimpas. Men pennorna är ännu inte levererade.

Såg slutet av The Creator. Knepig, men rätt bra, film.

Har jag tur hinner jag läsa ut min bok innan jag måste släcka sänglampan… har inte så mycket kvar.