Men så det regnade onsdag. Ides inte ens lämna jobbet på lunchrasten. Och Femtonåringen struntade i att åka i förväg till Lilla Gula.

Men vid femtiden var vi på plats. Och regnet gav med sig. Grillade till middag och myste i soffan till skräckisen The Nun.

Idag, torsdag, som är som en söndag, vaknade vi till soooool. Och det blev riktigt hyffsat varmt. 16 plus orkade tempen upp till.

Blev en skön prommis både efter elljusspåret och strandpromenaden före lunch. Sen grillade vi karrekottisar, jag premiärklippte gräsmattan (och det behövdes verkligen!!!) innan vi tog tag i att städa garaget.

Det används ju inte som garage utan som vanlig källarförvaring. Till typ allt från kyl och frys, verktyg, säsongskläder och skor till cykelpump, skotork och grillbriketter.

Nu har vi sommarfint med bortrensad skit som ska till tippen, dammsugit och till och med nytorkat golv.

Sen var vi rätt möra.

Blev en film i soffan – The Forigner.

Middagen blev super. Allt-i-ett-kyckling i ugn.

Och sen blev det en prommis till. Men jäklar vad det hade börjat blåsa. Frös innan vi var tillbaka i Lilla Gula. Hurvas. Sen kom regnet.

Vinkade av maken en stund före 23. Han jobbar i morgon. Det gör inte jag. Slängde in kompledigt och stannar med Femtonåringen här.

Maken tänker visst inte komma tillbaka förrän på Lördag nån gång så vi får roa oss på egen hand fram tills dess. I ovädret. För nu vräker regnet ned. Och det är riktigt riktigt blåsigt.

Men då kanske vi sover gott…