Tjoho. Nu är jag hemma.. men bara en natt.

Vi blev bjudna på middag hos mina föräldrar och eftersom maken jobbar imorgon så åkte vi hem efter middagen. Var ju ändå halvägs hemma då! Och så är det närmare till jobbet för maken att utgå hemifrån istället för från Lilla Gula Huset imorgon…

Jag passar på att tvätta lite, vi ska handla och så ska jag nog slänga ut julgranen. Sen åker vi tillbaka till Lilla Gula Huset över helgen. Antingen åker jag och bus redan på eftermiddagen eller så inväntar vi att maken slutar för dagen och åker imorgon kväll. Svärmor är kvar där ute – hon hade middagsgäster ikväll…

Så nu ska jag försöka få in nåt blogginlägg från nyår… men jag glömde kameran där borta så det blir nog inte så många bilder!

Hoppas alla haft en härlig nyårshelg. Det har då vi. Det har varit helt perfekt – faktiskt! Men mer om det sen!