Nu så. Efter fyra dygn på vift är vi åter på hemmaplan igen.

För att sammafatta resan lite bättre kan jag göra såhär:

  • Fredag: Åkte sent på em. Middag ute och sen flyg till stockholm. Blev (som tur var hämtade) och satt sedan uppe och surrade till ett på natten. Även lill-bus var vaken så länge!
  • Lördag: Sov rätt länge. Maken hade sovit på en hård madrass på golvet så han var rätt justerad i ryggen. Vi bytte sovplats vid halv åtta på morgonen – han fick krypa upp i sängen med lill-bus. Dagen spenderades i Gamla stan, promenerade i city, köpte enbart en Heffaklump till lill-bus (från Nalle Puh) och lite gott. Åter "hemma" vid femtiden. Då hade det börjat dyka upp fler gäster hos "vår" familj eftersom det var FESTKVÄLL. Gjorde oss snabbt klara för fest. Det bjöds på Chili, vin och shots. Själva hade vi försett oss med Bacardi Apple. Mycket lyckad kväll. Lill-bus leke för sig själv mest hela kvällen och blev kommenderad i säng vid tolvsnåret (sommartid.) Vi satt uppe efter alla gäster gått till framemot tre (sommartid). Sen gick även vi och lade oss. Dock började värden städa (och äta hamburgare) så han var uppe till sex. Dammsög och sånt.. Vi hörde inte ett smack
  • Söndag: Sov ganska länge. Åkte in till stan och åt på Mac. Sen åkte vi ut till Djurgården (med färjan) och gick på Aquarium. Mycket lyckat. Spenderade nästan två timmar där. Lill-bus fick ett mycket läckert kalej doskop. Sen gick resten av em åt till att hitta hårtoning åt våra kompisars älsta flicka. När vi kom "hem" var det middag och sen tonade jag håret på henne. Satt uppe och såg film till rätt sent
  • Måndag: Sov inte så länge. Åkte till centrum lite tidigare. Gick i regnet och kollade efter lite julklappar. Hittade två. Och lite åt oss själva. Bland annat köpte jag en VoodoDocka. Ha,ha… Lill-bus fick fingerhandskar. Jag köpte tre par overknee strumpor och nagellack. Och så köpte vi middagmat och öl och vin. Packade ihop nästan allt. Satt uppe och surrade/såg film till helv ett ca.
  • Tisdag: Var tvungen kliva upp halv nio eftersom vi sklle åka mot arlanda kl. 10:00. Hann med en snabb lunch på flygplatsen. Inga förseningar så vi landade tidsenligt. Dock var bussen hem försenad. Så vid 17 tiden var vi åter hemma hos oss själva. Handlade lite mjölk och frukostmat. Men fick lammstek hos svärmor!
image173

"Devil Baby är en elak liten rackare. Han har en kort stubin och ett hetsigt temperament. Det finns många dryga typer därute som kan gå en på nerverna. Devil Baby älskar att djävlas med dom. Framförallt gillar han att ge sig på uppblåsta, arroganta och självgoda personer. Devil Baby står inte ut med tråkmånsar som bara stjäl hans tid. Och han hatar ordvitsar. Devil Baby hjälper dig att plocka ner alla dumdryga typer några pinnhål "